Workshop
Dunstan Babytaal
Inschrijven

Meteen na de geboorte kan je al heel goed communiceren met je baby. Zijn of haar lichaamstaal en geluidjes vertellen wat hij nodig heeft. Het is super fijn voor je kindje, als papa en mama om je tijdens de zwangerschap al te verdiepen in de geluidjes, dit zorgt voor zoveel rust en vertrouwen in de eerste weken na de geboorte. 

Tijdens deze workshop leer je wat de verschillen zijn tussen de geluiden en waar je op kan letten om ze goed te herkennen. Daarnaast komt de lichaamstaal aanbod en krijg je praktische tips over wat je kan doen bij een vastzittend boertje of bij darmkrampjes. Zodra je kindje geboren is kan je de Dunstan Babytaal geluiden herkennen en weet je direct wat je baby nodig heeft. Dat is een fijne start samen!

Deze workshop Dunstan Babytaal voor aanstaande ouders en ouders met baby’s tot drie maanden oud aan geef ik o.a. in Reitdiep Groningen, bij je thuis of op andere locaties. 

Omdat ik het heel fijn vind om alle zwangeren en partners wel deze workshop te kunnen blijven aanbieden in deze corona tijd, bied ik ook online sessie aan mocht je dit willen stuur dan even een berichtje

 

Stel een vraag

De Workshop

  • Online workshop
  • Leren baby-geluiden herkennen tot 4 maanden
  • Workshop thuis organiseren is ook mogelijk, min 2 pers vanaf €75,- per avond

Workshopdata

Cursus met je eigen groepje?
Dat is een stuk voordeliger.
Bel of mail of app

Andere cursussen